Varustusilta

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Varustusilta nuorten kasvuun ja kipuiluun liittyvistä kysymyksistä. Aiheena päihteet ja puhujana Jimmy Huhtala.

Varustusilta on avoin keskusteluilta nuoruuteen liittyvistä kipuiluista. Iloissa on puhuja vieraita ja eri aiheita. Ilta alkaa klo 18.00 kahvilla ja tämän jälkeen on alustus illan aiheesta ja vapaata keskustelua. Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Iltaan on vapaa pääsy. Lisätietoja Anne - (Maria) Ahola p. 044 7248371

nuorisotyönohjaaja, tavoittava nuorisotyö
Yrjö-Koskisentie 6

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.