KRITO startti-ilta

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Kristillisen toipumistyön (KRITO) startti-ilta

Krito-työn ydin on vertaisryhmä, jossa voi kertoa omasta elämästään ja sen kipukohdista, kuunnella toisia ja rukoilla yhdessä. Kuulluksi tuleminen on arvokas ja hoitava kokemus.

Startti-illassa kuulet lisää Krito-työn periaatteista ja lokakuussa alkavasta ryhmästä. Ryhmää ohjaavat koulutetut vapaaehtoiset.
Ryhmässä käytetään Mirja Sinkkosen kirjaa "Olet mielessä", jonka voit ostaa ryhmän alkaessa seurakunnasta.

Uskalla sukeltaa itsesi syvyyksiin, ja tutkia, minkälainen ihminen sieltä löytyy.
Ryhmässä saat olla oma itsesi, ja juuri niin avoin kuin sinusta tuntuu.

Startti-iltaan osallistuminen ei vielä edellytä ryhmään osallistumista, vaan voit tulla kuulemaan, olisiko ryhmä sinua varten.

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Yrjö-Koskisentie 6

Teen diakoniatyötä eri ikäisten parissa, ja lisäksi työhöni kuuluu lähetykseen ja kansainvälisyyteen liittyviä asioita. Toivon, että minuun on helppo ottaa yhteyttä kaikenlaisissa asioissa.

Olen Espoosta Hämeenkyrön maaseudulle kulkeutunut kolmen lapsen äiti.

Innostun elämän eri sävyistä ja erilaisista ihmisistä. Vapaa-ajallani rapsuttelen kissoja ja lampaita.