Jazzia ja riparihittejä Kehäkukassa

to 22.9. klo 18.00
Mikkeli Kivimäki, Jorma Pitkänen ja Eelis Mäkipää soittimien kanssa sekä Se löytyi -mission ja Hämeenkyrön seurakunnan logot.

Frantsilan Kehäkukka

Mikä oli sinun suosikkilaulusi riparilla?

Kerran usko lapsuuden... Evankeliumi....Tuli kirkkoon mies ja lapsi... Onnellinen vaeltaja. Tässä muutamia vuosikymmenestä toiseen laulettuja veisuja. Mikä oli sinun suosikkilaulusi riparilla? Tässä tapahtumassa lauletaan yhdessä vanhoja ja ehkä joitakin hieman uudempiakin riparilauluja. Yhteislaulun lomassa kirkkoherran jatsiorkesteri soittaa muutamia jazzstandardeja. Tule Kehäkukkaan laulamaan ja kuuntelemaan. Tilaisuudessa voi myös ostaa kahvia ja nauttia herkullisia leipomuksia.

• Musiikki Musiikki

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.