Kirkon lähetyskynttelikkö, jossa palaa yksi kynttilä, edessä koivunoksia.

Voimaa sanasta ja ehtoollisesta

Kirkkovuoden aiheena on tänään "Itsensä tutkiminen". Pappina on Henna-Riikka Kivistö. Nautimme messun jälkeen kirkkokahvit kirkossa. Tervetuloa!

Mikäli haluaisit kirkkoon, mutta sinulla ei ole kyytiä, voit tilata ilmaisen kyydin kirkkoon ja takaisin kotiin seurakunnan miestenpiirin vapaaehtoisilta kuljettajilta edellisenä päivänä klo 12 mennessä nrosta 0504966155 (Lauri Korpijaakko).

kasvatuksen pappi
Yrjö-Koskisentie 6

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.