Tavataan torilla!

Muu tila

Kyröskosken torilla seurakunnan teltta, jossa onnenpyörä ja kirppis lähetystyön hyväksi.
Lisäksi tavattavissa lähetystyöntekijä Mika Laiho Suomen Lähetysseurasta.

Tule torille tapaamaan seurakuntalaisia sekä Suomen Lähetysseuran lähettiä Mika Laihoa. Kirppismyyntiä ja Onnenpyörä, joista saatavat varat käytetään Toivoa Naisille-työn hyväksi. Toivoa naisille-työ on osa maailmanlaajuista TN-työtä, joka auttaa maailman tyttöjä ja naisia saamaan ihmisarvoisen elämän. Hämeenkyrön Toivoa naisille-ryhmä tukee Intiassa tehtävää työtä.
Jos haluat tukea työtä, voit tuoda teltalle pienen määrän hyväkuntoisia,siistejä vaatteita tai tavaroita kirppismyyntiin.

Torilla tavataan!

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Yrjö-Koskisentie 6

Teen diakoniatyötä eri ikäisten parissa, ja lisäksi työhöni kuuluu lähetykseen ja kansainvälisyyteen liittyviä asioita. Toivon, että minuun on helppo ottaa yhteyttä kaikenlaisissa asioissa.

Olen Espoosta Hämeenkyrön maaseudulle kulkeutunut kolmen lapsen äiti.

Innostun elämän eri sävyistä ja erilaisista ihmisistä. Vapaa-ajallani rapsuttelen kissoja ja lampaita.