SATO-ILTA

Särkijärven leirikeskus

Ilta alkaa yhteisellä päivällisellä sekä päättyy yhdessä toteutettuun messuun. Lapsille pyhäkoulut.

Matalan kynnyksen seurakuntayhteys antaa mahdollisuuden tutustua uusiin ystäviin, elää yhteyttä todeksi sekä tutustua uskonelämään luontevasti arkielämän keskellä.

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.

vs. kappalainen, kasvatuksen pastori

Olen Henna-Riikan sijainen kesän 2022 loppuun saakka. Minua voi tavata esimerkiksi nuortenilloissa ja -leireillä, rippikoulussa, isoskoulutuksessa ja jumalanpalveluksissa. Kuljen rinnallasi kaikenlaisissa elämän käänteissä. Parhaiten minut tavoittaa keskiviikosta sunnuntaihin.