su 13.3. klo 10.00
Kuvassa paastonajan alttari violetin värisine liinoineen ja ehtoollisvälineineen, sekä Raamattu, risti ja kynttilöitä

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Juhlallinen paastonajan messu ja seppeleenlasku sankarihaudoilla

Kirkkovuoden aiheena on tänään "Rukous ja usko". Pappina on Jorma Pitkänen. Tule paikan päälle tai osallistu seurakunnan YouTube -kanavalla.

Messun jälkeen hämeenkyröläisten veteraani- ja maanpuolustusyhdistysten vaikuttava lippukulkue seppelpartioineen saattaa kirkkoväen sankaripatsaalle, jossa lasketaan seppele talvisodan päättymisen muistoksi. Tervetuloa seppeleenlaskun jälkeen kirkkokahveille Isopappilaan veteraanien perinnekerhon väen kanssa!

Osallistuessasi tilaisuuteen paikan päällä, muistathan:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Vahva maskisuositus.
3. Pidetään huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioidaan turvavälit.

Tullessasi ehtoolliselle huomioithan seurakuntamme ehtoolliskäytänteet korona-aikana:

Ehtoollisvierasta pyydetään tulemaan kirkon keskikäytävää pitkin kirkon etuosaan ja ottamaan pikari keskikäytävän päässä olevalta pöydältä. Sen jälkeen pappi antaa ehtoollisleivän ja avustaja kaataa viinin pikariin.

Omalle paikalle palataan lukupulpetin puoleiselta kirkon sivustalta. Pikari jätetään lähellä lukupulpettia olevalle pöydälle.

Ehtoollisvieraita pyydetään pitämään kohtuullista etäisyyttä toisiin seurakuntalaisiin ehtoolliselle mentäessä ja sieltä palattaessa. Maskia pyydetään pitämään koko ajan lukuun ottamatta itse ehtoollisen vastaanottamista. Kirkosta poistuttaessa on vältettävä kiirettä, jotta eteisiin ei synny ruuhkaa.