Kuvassa näkymä Hämeenkyrön kirkon sisältä

Lepoa, siunausta ja rauhaa...

Kirkkovuoden aiheena on tänään "Ansaitsematon armo". Mukana on Jorma Pitkänen. Tule paikan päälle tai osallistu seurakunnan YouTube -kanavalla!

Osallistuessasi tilaisuuteen paikan päällä, muistathan:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Vahva maskisuositus.
3. Pidetään huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioidaan turvavälit.

Tullessasi ehtoolliselle huomioithan seurakuntamme ehtoolliskäytänteet korona-aikana:

Ehtoollisvierasta pyydetään tulemaan kirkon keskikäytävää pitkin kirkon etuosaan ja ottamaan pikari keskikäytävän päässä olevalta pöydältä. Sen jälkeen pappi antaa ehtoollisleivän ja avustaja kaataa viinin pikariin.

Omalle paikalle palataan lukupulpetin puoleiselta kirkon sivustalta. Pikari jätetään lähellä lukupulpettia olevalle pöydälle.

Ehtoollisvieraita pyydetään pitämään kohtuullista etäisyyttä toisiin seurakuntalaisiin ehtoolliselle mentäessä ja sieltä palattaessa. Maskia pyydetään pitämään koko ajan lukuun ottamatta itse ehtoollisen vastaanottamista. Kirkosta poistuttaessa on vältettävä kiirettä, jotta eteisiin ei synny ruuhkaa.

Osallistu messuun YouTubessa täältä!

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.