Tuomasmessu

Yhteisvastuun punainen logo, jossa sydän sekä teksti

Lepoa, siunausta ja rauhaa...

Kynttilänpäivänä Varpu Miettunen-Hukari puhuu Kristuksesta, Jumalan kirkkauden säteilystä. Mukana on Tuomasbändi. Tänään alkaa myös Yhteisvastuukeräys. Lämpimästi tervetuloa!

Osallistuessasi tilaisuuteen paikan päällä, muistathan:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Vahva maskisuositus.
3. Pidetään huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioidaan turvavälit.

Tullessasi ehtoolliselle huomioithan seurakuntamme ehtoolliskäytänteet korona-aikana:

Ehtoollisvierasta pyydetään tulemaan kirkon keskikäytävää pitkin kirkon etuosaan ja ottamaan pikari keskikäytävän päässä olevalta pöydältä. Sen jälkeen pappi antaa ehtoollisleivän ja avustaja kaataa viinin pikariin.

Omalle paikalle palataan lukupulpetin puoleiselta kirkon sivustalta. Pikari jätetään lähellä lukupulpettia olevalle pöydälle.

Ehtoollisvieraita pyydetään pitämään kohtuullista etäisyyttä toisiin seurakuntalaisiin ehtoolliselle mentäessä ja sieltä palattaessa. Maskia pyydetään pitämään koko ajan lukuun ottamatta itse ehtoollisen vastaanottamista. Kirkosta poistuttaessa on vältettävä kiirettä, jotta eteisiin ei synny ruuhkaa.

Pääset osallistumaan YouTuben kautta täältä!