Kuvassa näkymä Hämeenkyrön kirkon sisältä

Lepoa, siunausta ja rauhaa...

Varpu Miettunen-Hukari saarnaa tänään aiheesta "Jeesus auttaa hädässä". Tervetuloa mukaan paikan päälle tai seurakunnan YouTube -kanavalla!

Osallistuessasi tilaisuuteen paikan päällä, muistathan:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Vahva maskisuositus.
3. Pidetään huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioidaan turvavälit.

Tullessasi ehtoolliselle huomioithan seurakuntamme ehtoolliskäytänteet korona-aikana:

Ehtoollisvierasta pyydetään tulemaan kirkon keskikäytävää pitkin kirkon etuosaan ja ottamaan pikari keskikäytävän päässä olevalta pöydältä. Sen jälkeen pappi antaa ehtoollisleivän ja avustaja kaataa viinin pikariin.

Omalle paikalle palataan lukupulpetin puoleiselta kirkon sivustalta. Pikari jätetään lähellä lukupulpettia olevalle pöydälle.

Ehtoollisvieraita pyydetään pitämään kohtuullista etäisyyttä toisiin seurakuntalaisiin ehtoolliselle mentäessä ja sieltä palattaessa. Maskia pyydetään pitämään koko ajan lukuun ottamatta itse ehtoollisen vastaanottamista. Kirkosta poistuttaessa on vältettävä kiirettä, jotta eteisiin ei synny ruuhkaa.

Pääset osallistumaan YouTuben kautta täältä!