Myötätuuli

Kaikille avoin Myötätuuli Särkijärven leirikeskuksen maisemissa.

MYÖTÄTUULIPÄIVÄN OHJELMARUNKO

joka viikko

Klo 10.00 - 10.20 Aamurukous ja päivän info
Klo 10.20 - 11.30 Ryhmät
1. Päiväryhmä
*Bingo (Orvokki Peltomäki)
*Tuolijumppa (kunnan liikunnanohjaaja Katariina Hankilanoja)
2. Sanasta voimaa-ryhmä(Suvituuli Messi/Pirjo Järvinen)
3. Runoryhmä (Sirpa Myllymäki)
4. Puuhapaja-ryhmä(Ulla Kahila, Johanna Graeffe)
5. Happihyppy-ryhmä (Asta Nurkkala)
6. Turinatupa

Klo 11.30 - 12.30 Ruokailu ja kahvit
Klo 12.30 - 13.15 Iltapäivän ohjelmatuokiossa, klo 12.30 Nuttuja ja sukkia: puikot heilumaan, nuttuidean "äiti", lähetystyöntekijä, diakonissa Pirkko Tuppurainen.

Ruoka ja kahvi 5 €
lapset 1 €, (alle 4-v.ilmaiseksi)

Tarvittaessa järjestämme yhteistaksikyytejä.
Meno - paluu, omavastuu 5 €

Tiedustelut, yhteistaksikyydit ym. Myötätuulta koskevat asiat: Ota yhteys diakoniatyöntekijä Johanna Graeffeen.

Yrjö-Koskisentie 6

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.