Kouluikäisten kesäretki Ähtärin eläinpuistoon PERUTTU

Retkipäivä Ähtärin eläinpuistoon.

Kesäretki kouluikäisille tai heidän perheilleen sisältää bussikuljetuksen, pääsylipun Ähtäri Zoo eläintarhaan sekä lounaan Mesikämmen hotellissa. Ilmoittautuminen nettisivuilla 21.6. - 30.6. Mukaan mahtuu 30 henkeä. Hinnat: lapsi 15€, aikuinen 20€, koko perhe(väh. 4 henkeä) 60€. Aikataulu: lähtö aamulla klo 8.00 Kyröskosken Torilta ja paluu noin klo 17.00 Kyröskosken Torille.

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.

Yrjö-Koskisentie 6