"Tuli lakkaa" - Talvisodan päättymisen muistopäivän hartaus ja seppeleenlasku

la 13.3. kello 11.00
Kuvassa Hämeenkyrön sankarihautausmaa sekä sankaripatsas. Taustalla liehuu Suomen lippu.
Sosiaalinen media

Tervetuloa koskettavaan muistohetkeen seurakunnan Facebook -sivuille!

"Siunaa ja varjele meitä,
Korkein, kädelläs.
Kaitse ain kansamme teitä
vyöttäen voimalla meitä
heikkoja edessäs.
Sulta on kaikki suuruus,
henki sun hengestäs."            (VK 584)

Talvisodan päättymisen muistopäivänä kiitämme Jumalaa vapaasta ja itsenäisestä isänmaasta. Kiitämme rauhasta. Muistamme mitä tapahtui 81 vuotta sitten ja kiitämme sotasukupolvea, naisia, lapsia ja miehiä sekä sotiemme veteraaneja heidän työstään, taisteluistaan ja uhristaan tulevien sukupolvien hyväksi. Tuli lakkasi vuonna 1940 tasan klo 11.00. Talvisodan päättymisen muistopäivän juhlallisuudet alkavat 10.55 kirkon kellojen muistosoitolla rauhan tulon kunniaksi.

Muistopäivänä vietämme hartauden sekä laskemme seppeleen sankarihaudoille. Mukana muistopäivän juhlallisuuksissa ovat paikalliset veteraani- ja maanpuolustusyhdistykset. Seppelpartiossa ovat Jouko Hannu, Hannu Valkama ja Jukka Osara. Sankaripatsaalla on vartio. Tilaisuuden toimittaa veteraanityön pastori Anu Mätäsniemi.

Tilaisuus striimataan. Tervetuloa kaikki ja kaikenikäiset seuraamaan tilaisuutta seurakunnan Facebook -sivuille!