Kynttilänpäivän messu

Kuvassa Jeesus tuodaan temppeliin lapsena
Sosiaalinen media

Tervetuloa Kynttilänpäivän messuun!

Kynttilä tuo mukavasti valoa pimeyteen ja antaa mahdollisuuden toimia silloinkin kun ympärillä on pimeää. Valon ja pimeyden välinen jännite ja vaellus valossa ovat saarnassa pohdittavia aiheita.

Kynttilänpäivän messuun pääset mukaan seurakunnan YouTube-kanavalla. Messussa mukana Jorma Pitkänen. Messun jälkeen klo 11-12 voit tulla omaan tahtiin nauttimaan ehtoollista Hämeenkyrön kirkkoon. Mahdollisuus on myös sielunhoitoon, kirkossa paikalla Henna-Riikka Kivistö.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.