STRIIMI: Ensimmäisen adventtisunnuntain messu

Neljä kynttilää, joista yksi on sytytetty
Sosiaalinen media

Messu striimataan ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Tervetuloa seuraamaan messua seurakunnan Youtube-kanavalta tai Facebook-sivuilta!

Ensimmäisen adventin messussa ollaan musiikin, rukouksen ja ehtoollisen kautta Taivaan Isän edessä. Messussa mukana kirkkokuoro johtajanaan Sofia Harju. Liturgia ja saarna Henna-Riikka Kivistö Jumalanpalvelus myös striimataan.

Yrjö-Koskisentie 6

vs. kanttori 1.9. alk.

Yrjö-Koskisentie 6

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.