Kotorinteen seurakuntakerho

Muu tila

Kotorinteen kerho on paikka rupatella, kahvitella ja hiljentyä. Seurakunnan diakoniatyöntekijä on paikalla ja ohjelma on vaihtelevaa.
Tervetuloa alueen ja lähistön asukkaat!

Kerran kuussa kokoontuva diakonian seurakuntakerho, jossa vaihtuvaa ohjelmaa. Kokoonnumme yhteen vaihtamaan kuulumisia, kahvittelemaan ja hiljentymään. Kaikki Kotorinteen ja lähialueen asukkaat ovat tervetulleita. Kahvitarjoilu. Tiedustelut diakoniatyöntekijä Pirjo Järvinen puh 0447248362.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.