Muistan kesän -Laulujen ilta

to 27.8. kello 19.30
Kuvassa Mamma, Pappi ja Papat -laulu- ja soitinyhtyeen jäsenet. Kuvatekstissä kerrotaan, että Laulu- ja soitinyhtye esiintyy Sarven lauluillassa to 27.8.2020 klo 19.30.
Ravintola Sarvi, Valtakatu 43, Kyröskoski

Tunnelmallinen, rento ja odotettu elokuinen lauluilta Sarvessa tulee jälleen! Esiintyjänä Laulu- ja soitinyhtye Mamma, Pappi ja Papat. Anu-pappi kertoo kesämuistojaan... Tule viihtymään!

Tunnelmallinen elokuinen ja vielä kesäinen lauluilta Sarvessa tule jälleen! Luvassa kesäistä rentoa meininkiä hyvällä musiikilla höystettynä!

Esiintyjänä illassa on tuttuun tapaan Mamma, Pappi ja Papat. Laulu- ja soitinyhtyeessä  soittavat: Jukka Hovila (koskettimet), Kai Kouri (basso), Raimo Mäensivu (kitara) ja Jussi Vuolukka (rummut). Solisteina ovat Aarre Aalto, Jarmo Grek, Jukka Hovila, Olli-Pekka Junttila, Raimo Mäensivu, Anu Mätäsniemi ja Paula Perälä. Anu-pappi kertoo illan aikana hauskoja kesämuistojaan.

Tule fiilistelemään ihanien iskelmien ja viihdemusiikin pariin! Suosittelemme varaamaan istumapaikat hyvissä ajoin ravintolasta!

pappi
Yrjö-Koskisentie 6

Aikuis-, diakonia ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi sekä vapaaehtoistoiminnan yhteyshenkilö

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan avoimena estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä. Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, kaikki papin perinteiset työt. Erityisesti vastaan seurakunnassamme hautaan siunaamisista. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä. Olen myös diakoniapappi ja hoidan seurakunnan yhteyksiä paikallisiin hoivayksiköihin. Hoidan myös seurakunnan someasioita. Toimin seurakunnan vapaaehtoistoiminnan yhteyshenkilönä ja pidän asiaa seurakunnassa esillä. Jumalanpalveluselämässä vastuullani on organisoida messuavustajien vapaaehtoistoimintaa ja koulutusta.

Vastaan seurakunnassa veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme - tämä on veteraanien henkinen ja hengellinen perintö, mutta myös diakoniatyön ydin - lähimmäisenrakkaus. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa niin Veteraanien perinnekerhossa, Vanajan varttuneet -kerhossa ja kuin myös diakoniatyössä yleisesti. Lisäksi olen mukana aikuistyössä, johon kuuluvat mm. Sarven lauluillat. Minut tapaa myös somessa Anu-papilla on asiaa -hartauksissa.

t. Anu-pappi