Sanan ja sävelten kesäilta Isopappilan puutarhassa

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Keidashetki vehreyden keskellä, Isopappilan takapihalla. Oma virsikirja mukaan - ja jos mahdollista, oma tuolikin! Tänään sanan ja sävelten pariin meitä johdattelee Jussi, Johanna ja Katariina Graeffe.
Olet sydämellisesti tervetullut!

Heinä- ja elokuun keskiviikkoina vietetään kesäistä iltaa, jossa seurakunnan työntekijät vastaavat vuorollaan ohjelmasta. Luvassa on yhteisiä lauluja, hengellistä evästä sekä mahdollisesti keveämpiäkin osuuksia. On myös lupa heittäytyä nurmelle lepoasentoon, jos mukana on oma viltti.

Yrjö-Koskisentie 6

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.