Kirkkovuosi läpi -podcast

Sosiaalinen media

Podcastit kertovat kirkkovuodesta elämänmakuisesti

Evankelis-luterilaista jumalanpalveluselämää rytmittää kirkkovuosi, jonka mukana Hämeenkyrönkin seurakunta elää kristinuskon keskeisissä tapahtumissa.

Kirkkovuodessa on kolme jaksoa, jotka nimetään joulun, pääsiäisen ja helluntain mukaan. Kirkkovuosi alkaa adventista.

Kirkkovuoden tapahtumien merkitystä ja sisältöä pohditaan kirkkoneuvoston ja -valtuuston jäsenen, Eelis Mäkipään, juontamissa podcasteissa, joita ilmestyy kesän kuluessa seurakunnan facebookiin ja SoundCloudiin reilut parikymmentä.

Yksi jakso on noin puolen tunnin mittainen.

Eeliksen kanssa kirkkovuoden keskeisiä aikoja pohtivat nuorisotyönohjaaja Mikkeli Kivimäki sekä vaihtuva studiovieras.

Podcast on radio-ohjelman tyyppinen tallenne, jonka voi kuunnella itselle sopivana aikana osoitteessa: https://soundcloud.com/haemeenkyroen-seurakunta

siviilipalvelusmies, kirkkovaltuuston ja -neuvoston jäsen
Yrjö-Koskisentie 6

AV-tekniikka, ylistysillat

Moi!

Olen Eelis Mäkipää ja suorittelen tällä hetkellä työpalvelusta seurakunnassamme. Vastaan osaltani seurakuntamme äänentoistosta ja muista tietoteknisistä asioista sekä tiedotuksesta. Myös ylistysillat ovat harteillani.

Olen ns. "joka paikan höylä" joten minuun saattaa törmätä missä milloinkin.  Minulta voi kysyä myös mitä vaan, aina saat vastauksen. :)

Vapaa-aikanani viihdyn perheeni ja muiden läheisten kanssa. Unelmanani on, että seurakunta saisi kasvaa yhteisöksi jossa se palvelee paitsi Jumalaa niin myös toinen toistansa.