Kesäilta Isopappilan puutarhassa

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Keidashetki vehreyden keskellä, Isopappilan takapihalla. Oma virsikirja mukaan - ja jos mahdollista, oma tuolikin! Tänään mukana nimikkolähettimme Mika Laiho ja tarinoita Mongoliasta.

Heinä- ja elokuun keskiviikkoina vietetään kesäistä iltaa, jossa seurakunnan työntekijät vastaavat vuorollaan ohjelmasta. Luvassa on yhteisiä lauluja, hengellistä evästä sekä mahdollisesti keveämpiäkin osuuksia. On myös lupa heittäytyä nurmelle lepoasentoon, jos mukana on oma viltti.

Tänään paikalla Suvituuli Messi sekä seurakuntamme nimikkolähetti Mika Laiho kertomassa työstään Lähetysyhdistys Kylväjän palveluksessa Mongoliassa.

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Yrjö-Koskisentie 6

Teen diakoniatyötä eri ikäisten parissa, ja lisäksi työhöni kuuluu lähetykseen ja kansainvälisyyteen liittyviä asioita. Toivon, että minuun on helppo ottaa yhteyttä kaikenlaisissa asioissa.

Olen Espoosta Hämeenkyrön maaseudulle kulkeutunut kolmen lapsen äiti.

Innostun elämän eri sävyistä ja erilaisista ihmisistä. Vapaa-ajallani rapsuttelen kissoja ja lampaita.