Kesäilta Isopappilan puutarhassa

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Keidashetki vehreyden keskellä, Isopappilan takapihalla. Oma virsikirja mukaan - ja jos mahdollista, oma tuolikin!

Heinä- ja elokuun keskiviikkoina vietetään kesäistä iltaa, jossa seurakunnan työntekijät vastaavat vuorollaan ohjelmasta. Luvassa on yhteisiä lauluja, hengellistä evästä sekä mahdollisesti keveämpiäkin osuuksia. On myös lupa heittäytyä nurmelle lepoasentoon, jos mukana on oma viltti.

Tänään mukana Pirjo Järvinen

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.