Kesäilta Isopappilan puutarhassa

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Keidashetki vehreyden keskellä, Isopappilan takapihalla. Oma virsikirja mukaan - ja jos mahdollista, oma tuolikin!

Heinä- ja elokuun keskiviikkoina vietetään kesäistä iltaa, jossa seurakunnan työntekijät vastaavat vuorollaan ohjelmasta. Luvassa on yhteisiä lauluja, hengellistä evästä sekä mahdollisesti keveämpiäkin osuuksia. On myös lupa heittäytyä nurmelle lepoasentoon, jos mukana on oma viltti.

Tänään mukana Henna-Riikka Kivistö

Yrjö-Koskisentie 6

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.