Nuortenilta

Nuortenilta Torikadun olohuoneella.

Nuortenillassa on raamatunopetus, kahvia/teetä ja hyvää seuraa. Tervetuloa.

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.

siviilipalvelusmies, kirkkovaltuuston ja -neuvoston jäsen

AV-tekniikka, ylistysillat

Moi!

Olen Eelis Mäkipää ja suorittelen tällä hetkellä työpalvelusta seurakunnassamme. Vastaan osaltani seurakuntamme äänentoistosta ja muista tietoteknisistä asioista sekä tiedotuksesta. Myös ylistysillat ovat harteillani.

Olen ns. "joka paikan höylä" joten minuun saattaa törmätä missä milloinkin.  Minulta voi kysyä myös mitä vaan, aina saat vastauksen. :)

Vapaa-aikanani viihdyn perheeni ja muiden läheisten kanssa. Unelmanani on, että seurakunta saisi kasvaa yhteisöksi jossa se palvelee paitsi Jumalaa niin myös toinen toistansa.