Pappila-ilta etänä

Sosiaalinen media

Tule mukaan jakamaan ajatuksiasi vaikka kotisohvalta. Keskustelua virittävät kirkkoherra Jorma Pitkänen ja tiedottaja Erja Taura-Jokinen.

Toukokuussa neljä Pappila-iltaa etänä!

Koronaviruspandemian takia ei tarvitse jäädä ilman lämminhenkistä seurakuntayhteyttä ja jutustelua, sillä toukokuussa Hämeenkyrön seurakunta järjestää neljä Pappila-iltaa etänä.
Niihin pääsee kätevästi mukaan omalta kotikoneelta, sähköpostin kautta.
Vuorovaikutteiset illat pidetään tiistaisin 5.5., 12.5., 19.5. ja 26.5. kello 18-19.15.
Isopappilassa iltoja vetävät kirkkoherra Jorma Pitkänen ja tiedottaja Erja Taura-Jokinen.
Luvassa on kuulumisten vaihtoa, jutustelua ja hieman Sanaa.
Vetäjät pyytävät jokaista kertomaan nimensä ja sen, mistä päin soittaa.
Sen jälkeen voi vaikka vain kuunnella, jos niin tuntuu itsestä mukavimmilta.
Mukaan pääsee lähettämällä ilmoittautumisen osoitteeseen hameenkyro.seurakunta@evl.fi.
Saat takaisin sähköpostia, jossa on osallistumislinkki ja lisätietoja.
Ilmoittautumisen myötä on mahdollisuus liittyä seuraan jokaisena neljänä tiistaina eli erikseen ei tarvitse ilmoittautua joka viikko. Eikä silti tarvitse harmitella, jos ei joku kerta pääse tai halua mukaan.
Ilmoittaudu viimeistään edeltävä iltana!
Näkemisiin ruudulla!

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.