Perhepäivystys puhelimitse

Perhepäivystys puhelimitse koko kevään ajan ti ja pe klo 10-12

Seurakunnan perhetyöntekijä päivystää puhelimitse koko kevään ajan ti ja pe klo 10-12. Tämän kevään poikkeusolot koettelevat perheitä ja perhesuhteita. Soita rohkeasti pienissäkin asioissa, sinua kuunnellaan!

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.