Kotorinteen seurakuntakerho

Ruokala, Kirkkoahde 4

Kotorinteen kerho kokoaa yhteen rupattelemaan, kahvittelemaan ja hiljentymään alueen asukkaita

Diakoniatyön järjestämä Kotorinteen seurakuntakerho on tarkoitettu virkistykseksi alueen asukkaille. Kerhoon saa tulla myös alueen ulkopuolelta. Ohjelmassa on hartaus, joskus aivojumpaa, arvoituksia yms. Seiurakunta tarjoaa kahvit. paikalla on diakoniatyöntekijä ja joskus myös joku vieras, vaikkpa pappi tai kanttori tai lauluporukka.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.