TOIVONPOLKU

pe 24.4. kello 06.00 - su 31.5. kello 21.00
Isopappilan pihapiiri

Keväinen TOIVONPOLKU kutsuu isoa ja pientä kulkijaa Isopappilan pihapiiriin! Voit tulla kulkemaan rastilta rastille milloin vaan, yksin tai yhdessä, aikuinen tai lapsi!

Kaikenikäisille suunnattu rastipolku kevään ajan ISOPAPPILAN PIHAPIIRISSÄ.

Kulje 11 rastia alkaen Pappilanportilta jatkuen Punaisen pirtin ohitse alas puutarhaan

kiertäen Pappilan takapihan vastapäivään. Rasteilla lapsille omat tehtävät ja perheen pienimmät

voivat etsiä piilossa olevaa Toivo-nallea.

Aikuinen voi kiertää radan yksinkin ja poiketa vaikka lenkiltään tai perhe voi tehdä

kevätretken ihan vartavasten.

Jos tulet keskiviikkoiltana, muistathan että kirkko on auki 18-20, joten polun voi päättää halutessaan hiljentymällä kirkossa.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.