Löytö

pe 24.4. kello 18.00 - pe 24.4. kello 20.00
Punainen Pirtti

Vertaistukiryhmä erityislasten vanhemmille

Tule vaihtamaan kokemuksia ja jakamaan erityislasten vanhemmuuteen liittyviä iloja ja kipuja yhdessä toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Erityislapsen vanhemmuutta lähestytään rehellisellä, mutta rohakisevalla ja elvyttävällä otteella. Tule tekemään lapsestasi löytöjä!

perhetyöntekijä

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.