Toukola, Sasintie 20

Tervetuloa viihtymään yhdessä rupatellen, hiljentyen ja kahvitellen diakonian kyläkerhoon!

Kerran kuussa kokoonnumme Toukolan pirtinpöydän ääreen puoli kahdesta kolmeen kahvittelemaan ja keskustelemaan. Vaihteleva ohjelma koostuu vaikkapa hartaudesta, muisteloista, aivojumpasta, musiikista ja ennen kaikkea toinen toisemme tapaamisesta diakoniatyöntekijän ohjaamana. Tule rohkeasti mukaan vaikka yksin tai kaverin kera. Kerhoon mahtuu poismuuttaneiden tilalle hyvin uusiakin. Lämpimösti tervetuloa!

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Toukola, Sasintie 20

Sasin seurakuntakerho

Sasin seurakuntakerhon järjestää diakoniatyö. Siellä hiljennytään, kahvitellaan, rupatellaan vaihtelevan ohjelman merkeissä. Tervetuloa päiväsaikaan kotona olevat Sasista, Mahnalasta, Rokkakoskelta ja kauempaakin!

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella

Perjantaikeidas

Perjantaikeitaat ovat vapaamuotoisia seurakunnan vapaaehtoisten järjestämiä aamukahvihetkiä perjantaisin klo 10.00-11.30 Torikadun Olohuoneessa. Aamuhetkessä on hartaus, vapaata seurustelua ja aamukahvit. Tervetuloa mukaan!