Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen seurakuntakerho

Ruokala, Kirkkoahde 4

Diakonian seurakuntakerhossa on pääsiäisen ehtoollishetki ja kirkkokahvit.

Kerho kokoontuu kerran kuussa ruokalassa Kotorinteellä. Ohjelmassa on hartaus, kahvittelua ja rupattelua. Joskus arvuutellaan, välillä raikuu laulu tai joku lausuu runon. Toisinaan kerhossa on vieraana pappi, kanttori tai joku muu. Kerhoa ohjaa diakoniatyöntekijä. Tällä kerralla on aika kokoontua ehtoolliselle pastori Anu Mätäsniemen johdolla. Kerhoon saavat tulla muutkin kuin Kotorinteen asukkaat, joukkoon mahtuu, vaikkapa sukulaisen tai tutun saattajakin. Seurakunta tarjoaa kahvit ja pullat. Kerhoon saa tulla myös esiintyjäksi tai vieraaksi, ota yhteys diakoniin.

Toukola, Sasintie 20

Sasin seurakuntakerho

Sasin seurakuntakerhon järjestää diakoniatyö. Siellä hiljennytään, kahvitellaan, rupatellaan vaihtelevan ohjelman merkeissä. Tervetuloa päiväsaikaan kotona olevat Sasista, Mahnalasta, Rokkakoskelta ja kauempaakin!

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella

Perjantaikeidas

Perjantaikeitaat ovat vapaamuotoisia seurakunnan vapaaehtoisten järjestämiä aamukahvihetkiä perjantaisin klo 10.00-11.30 Torikadun Olohuoneessa. Aamuhetkessä on hartaus, vapaata seurustelua ja aamukahvit. Tervetuloa mukaan!