Naistenkahvila

Naistenkahvila Kirkkoherranvirasto, Isopappila

”Onko keskeneräisyyteni Jumalan suurta viisautta?” pastori Elina Kaunisto

NAISTEN KAHVILA torstai 26.3. klo 18

”Onko keskeneräisyyteni Jumalan suurta viisautta?” pastori Elina Kaunisto, Isopappila

***

Naistenkahvila on hengähdyspaikka arjen keskellä kaiken ikäisille naisille. Nauti kuppi kahvia toisten naisten seurassa ja  saat uutta ajateltavaa mielenkiintoisen alustuksen merkeissä. Naisten kahvila kokoontuu Särkijärven leirikeskuksessa syksyllä 2019 (koska Isopappila on virastokäytössä) noin kerran kuussa. Illat alkavat kahvilla klo 18 ja sen jälkeen esiintyy puhujavieras. Illoissa kerätään vapaaehtoinen kolehti nimikkoläheteillemme. Kyytiä tarvitseville puuhataan tarvittaessa kimppakyytejä.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Naistenkahvila

Esiintyjänä muusikko Henna Nieminen. Vapaa pääsy. Tuo ystäväsikin!

Särkijärven leirikeskus

Naisten ja miesten yhteinen kahvilailta

”Taivaallista hoitoa haavoihin”, Minna ja Veli-Pekka Joki-Erkkilä