Kotorinteen seurakuntakerho

ke 25.3. kello 13.30

Kotorinteen seurakuntakerho

Ruokala, Kirkkoahde 4

Diakoniatyön seurakuntakerho alueen asukkaille. Mukaan saa tulla muualtakin rupattelemaan, kahvittelemaan ja hiljentymään.

Kerho kokoontuu kerran kuussa ruokalassa Kotorinteellä. Ohjelmassa on hartaus, kahvittelua ja rupattelua. Joskus arvuutellaan, välillä raikuu laulu tai joku lausuu runon. Toisinaan kerhossa on vieraana pappi, kanttori tai joku muu. Kerhoa ohjaa diakoniatyöntekijä. Kerhoon saavat tulla muutkin kuin Kotorinteen asukkaat, joukkoon mahtuu, vaikkapa sukulaisen tai tutun saattajakin. Seurakunta tarjoaa kahvit ja pullat. Tässä kerhossa teemana on ”Hyviä uutisia”. Kerhoon saa tulla myös esiintyjäksi tai vieraaksi, ota yhteys diakoniin.


diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Katso myös

ke 29.1. klo 13.30

Toukola, Sasintie 20

Sasin seurakuntakerho

Sasin seurakuntakerhon järjestää diakoniatyö. Siellä hiljennytään, kahvitellaan, rupatellaan vaihtelevan ohjelman merkeissä. Tervetuloa päiväsaikaan kotona olevat Sasista, Mahnalasta, Rokkakoskelta ja kauempaakin!
to 30.1. klo 10.00 -13.15

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella
pe 31.1. klo 10.00 -11.30

Torikadun Olohuone

Perjantaikeidas

Perjantaikeitaat ovat vapaamuotoisia seurakunnan vapaaehtoisten järjestämiä aamukahvihetkiä perjantaisin klo 10.00-11.30 Torikadun Olohuoneessa. Aamuhetkessä on hartaus, vapaata seurustelua ja aamukahvit. Tervetuloa mukaan!