Vesajärven kinkerit

Vesajärven kinkerit

Seija ja Harri Isomuotialla os. Vesajärventie 1921, Vesajärvi

Mukava yhdessäolon hetki!

Kinkerit ovat nykyisin rento kyläläisten ja seurakunnan työntekijöiden kohtaamispaikka kahvitteluineen. Laulamme myös vähän virsiä ja olemme sanan äärellä. Toisin kuin useasti kuulee ajateltavan, kinkereillä ei "kuulustella" ketään eikä ole pakko puhua tai laulaa, voi vaan olla ja nauttia muiden seurasta. Mikäli nautit laulamisesta, ota kuitenkin oma virsikirja mukaan! Tule sellaisena kuin olet!

Kinkereille voit saapua omaan tahtiisi kahveelle klo 12.00 alkaen, mukana Henna-Riikka Kivistö ja Sanna Loikas.

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Sykkeen liikuntasali

Sählykerho 1-3 luokkalaisille

Rentoa yhdessä pelaamista.

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Pappilan porinapiiri

Kahvia ja keskustelua rennossa ja kotoisessa hengessä!