Nuortenilta

Torikadun Olohuone, Hämeenkyrön kirkko

Nuortenillassa opitaan Raamattua, hengaillaan, pelataan lautapelejä, nautitaan hyvästä seurasta ja juodaan kahvia/teetä.Tänään nuortenilta alkaa kirkossa ylistyksen merkeissä ja jatkuu Torikadulla jatkojen merkeissä.

Nuortenillassa ollaan hetkinen Raamatun äärellä, pelaillaan lautapelejä, jutellaan, nautitaan kahvia/teetä. Nuorteniltaan ovat kaikki nuoret ja nuorekkaat tervetulleita ja muutkin sinne haluavat. Tilaisuus on maksuton.Tänään nuortenilta alkaa kirkossa ylistyksen merkeissä ja jatkuu Torikadulla jatkojen merkeissä.

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

Ankkuri-ilta

Kaikille avoin parisuhdeilta, jossa ankkuroidutaan lujemmin parisuhteeseen ja etsitään yhdessä kumppanin kanssa keinoja sen hoitamiseen. Ilta sopii sekä aviopareille että seurusteleville pareille.

Nuortenilta

Nuortenillassa saa hengen-ja ruumiinravintoa sekä hengaillaan ja jutellaan.

Olohuonemessu

Iltapäivän hetki Taivaan Isän kasvojen edessä.