Nuorten ja nuorten aikuisten sählyvuoro

Nuorten ja nuorten aikuisten sählyvuoro

Sykkeen liikuntasali

Yhdessä pelailua

Sählyvuoroon voi tulla kuka vain yläasteikäinen tai sitä vanhempi. Ei tarvitse valmiiksi osata pelata. Sisäpelikengät ovat pakolliset turvallisuussyistä. Mailaa saa lainata jos ei ole omaa mailaa. Vuoro on ilmainen. Tervetuloa mukaan.

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

Punainen Pirtti

Raamattupiiri VT

Raamattupiiri VT (Vanha Testamentti) käydään läpi Vanhaa Testamenttia. Luetaan ja jutellaan. Tervetuloa kaikki Vanhasta Testamentista kiinnostuneet.

Ankkuri-ilta

Haluatteko ankkuroitua lujemmin parisuhteeseen tai löytää keinoja sen hoitamiseen?

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Myötätuuli-päivä on kaikille ja kaikenikäisille tarkoitettu. Myötätuulessa voi viettää koko päivän tai tulla mukaan vain osaksi päivää.