Toivoa naisille-ilta

ma 16.3. kello 18.00 - ma 16.3. kello 19.30
Torikadun Olohuone

Tule rukoilemaan naisten ja tyttöjen puolesta ympäri maailmaa - tuomaan toivoa. Kuulemme myös toivoa naisille työn kuulumisia maailmalta ja keskustelemme.

”Onneksi pimeyden voi leikata rukouksen vahva valo. Tule sisko!  Rukoillaan yhdessä sinnikkäästi, sillä sitä  Jumala  odottaa meiltä. Eikä Jumalalle mikään ole  mahdotonta.” –Toivoa naisille-työn perustaja Marli Spieker

Toivoa naisille-illassa(entinen Hanna-piiri)  rukoilemme yhdessä rukousaiheet rukouskalenterista lukien. Illasta vastaavat vuorotellen vapaaehtoiset vastuunkantajat. Ilta alkaa yleensä hartaudella.

Toivoa naisille-illassa  rukoilemme ja toimimme sen puolesta, että yhä useammat naiset ja tytöt ympäri maailman voisivat kuulla olevansa arvokkaita ja saada ihmisarvoisen elämän. Voimme tehdä piiristä oman näköisemme, tule rohkeasti mukaan! Sinun ei tarvitse olla aiemmin toiminut aktiivisesti seurakunnassa, voit tulla silti. Odotamme mukaan ihan kaiken ikäisiä naisia!

Sen lisäksi että toiminnan tarkoitus on viedä toivoa kaukana oleville naisille, Toivoa naisille-ryhmä on kohtaamisen paikka myös meille täällä eläville naisille.  Voimme yhdessä kantaa toisiamme Taivaan Isän suureen syliin.

Halutessasi tukea naisten ja tyttöjen puolesta tehtävää työtä rahalisesti, voit illan aikana jättää haluamasi rahasumman keräysastiaan. Nämä rahat käytetään Toivoa naisille työhön lähetysjärjestö Sanansaattajien kautta.

Toivoa naisille-työn oma nettisivu tässä linkissä.


Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Teen diakoniatyötä eri ikäisten parissa, ja lisäksi työhöni kuuluu lähetykseen ja kansainvälisyyteen liittyviä asioita. Toivon, että minuun on helppo ottaa yhteyttä kaikenlaisissa asioissa.

Olen Espoosta Hämeenkyrön maaseudulle kulkeutunut kolmen lapsen äiti.

Innostun elämän eri sävyistä ja erilaisista ihmisistä. Vapaa-ajallani rapsuttelen kissoja ja lampaita.