Sanajumalanpalvelus

su 15.3. kello 10.00
Hämeenkyrön kirkko

Koko seurakunnan yhteinen kokoontuminen. Olet tervetullut! Saarnavieraana Ilkka Rytilahti (KL). Jumalanpalveluksen jälkeen Raamattuopetus "Kutsu elävään toivoon".

Saarnavieraana Ilkka Rytilahti (Kansanlähetyksestä)

Kirkkokahvien jälkeen Raamattuopetus "Kutsu elävään toivoon".

Liturgi: Jorma Pitkänen

___

 

Messu on koko seurakunnan yhteinen kokoontuminen. Olet lämpimästi tervetullut vaikka et kuuluisi kirkkoon.

Messussa lauletaan, rukoillaan ja kuullaan puhetta Jumalasta. Voit seurata messun kulkua virsikirjan takaosassa olevasta messun kaavasta. Virsien numerot näet seinällä olevasta virsitaulusta. Käytössä on sekä virsikirja(vihreä) että virsikirjan lisäosa(punainen). Usein messun lopuksi on tarjolla kirkkokahvit kirkon takaosassa. Jää sinäkin tutustumaan muihin seurakuntalaisiin ja tervehtimään tuttuja.

____

Ehtoollinen on kirkon sakramentti ja anteeksiannon hetki. Se on tarjolla kastetuille kirkon jäsenille. Jos et voi vastaanottaa ehtoollista, voit kuitenkin tulla siunattavaksi ehtoolliselle. Kerro ehtoollisen jakajalle että haluat tulla vain siunatuksi.

Jos ehtoollisella alttarille polvistuminen on vaikeaa, ehtoollisen voi vastaanottaa myös seisten tai pyydettäessä se voidaan tuoda luoksesi penkkiin.

____

Jos haluaisit mukaan messun palvelutehtäviin, ota rohkeasti yhteyttä Anu Mätäsniemeen 044 724 8354

____

"...että me yhdessä ollessamme virkistyisimme yhteisestä uskostamme" (Room.1:12)


Ota yhteyttä

kirkkoherra
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.