Keidaskinkerit

Mukava yhdessäolon hetki!

Tänään perjantaikeitaalla olemme kinkeritunnelmissa. Kinkerit ovat rento kohtaamispaikka kahvitteluineen. Laulamme myös vähän virsiä ja olemme sanan äärellä. Toisin kuin useasti kuulee ajateltavan, kinkereillä ei "kuulustella" ketään eikä ole pakko puhua tai laulaa, voi vaan olla ja nauttia muiden seurasta. Mikäli nautit laulamisesta, ota kuitenkin oma virsikirja mukaan! Tule sellaisena kuin olet!

Kinkereille voit saapua omaan tahtiisi, mukana Jorma Pitkänen.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.