Nuortenilta

Nuortenillassa opitaan Raamattua, hengaillaan, pelataan lautapelejä, nautitaan hyvästä seurasta ja juodaan kahvia/teetä.

Nuortenillassa ollaan hetkinen Raamatun äärellä, pelaillaan lautapelejä, jutellaan, nautitaan kahvia/teetä. Nuorteniltaan ovat kaikki nuoret ja nuorekkaat tervetulleita ja muutkin sinne haluavat. Tilaisuus on maksuton.

perhetyöntekijä

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.

Sykkeen liikuntasali

JuniorGospelSingers

Energinen varhaisnuorten kuoro 6-9lk:lle!

Hämeenkyrön kirkko, Torikadun Olohuone

Nuortenilta

Nuortenillassa saa hengen-ja ruumiinravintoa sekä hengaillaan ja jutellaan. Tänään nuortenilta alkaa kirkossa ylistyksen merkeissä ja jatkuu Torikadulla jatkojen merkeissä.