Messu

su 1.3. kello 10.00
Hämeenkyrön kirkko

Konfirmaatiomessu. Koko seurakunnan yhteinen kokoontuminen. Olet tervetullut!

Hiihtolomaleirin ja päiväriparin konfirmaatuiomessu.

Kivistö Henna-Riikka

____

Messu on koko seurakunnan yhteinen kokoontuminen. Olet lämpimästi tervetullut vaikka et kuuluisi kirkkoon.

Messussa lauletaan, rukoillaan ja kuullaan puhetta Jumalasta. Voit seurata messun kulkua virsikirjan takaosassa olevasta messun kaavasta. Virsien numerot näet seinällä olevasta virsitaulusta. Käytössä on sekä virsikirja(vihreä) että virsikirjan lisäosa(punainen). Usein messun lopuksi on tarjolla kirkkokahvit kirkon takaosassa. Jää sinäkin tutustumaan muihin seurakuntalaisiin ja tervehtimään tuttuja.

____

Ehtoollinen on kirkon sakramentti ja anteeksiannon hetki. Se on tarjolla kastetuille kirkon jäsenille. Jos et voi vastaanottaa ehtoollista, voit kuitenkin tulla siunattavaksi ehtoolliselle. Kerro ehtoollisen jakajalle että haluat tulla vain siunatuksi.

Jos ehtoollisella alttarille polvistuminen on vaikeaa, ehtoollisen voi vastaanottaa myös seisten tai pyydettäessä se voidaan tuoda luoksesi penkkiin.

____

Jos haluaisit mukaan messun palvelutehtäviin, ota rohkeasti yhteyttä Anu Mätäsniemeen 044 724 8354

____

"...että me yhdessä ollessamme virkistyisimme yhteisestä uskostamme" (Room.1:12)


kappalainen
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.