Vanajan varttuneet -kerho

Vanajan varttuneet -kerho

Ulla ja Antti Linnainmaan koti os. Trossitie 94, Simuna

Kaikille ja kaikenikäisille tarkoitettu iloisen yhdessäolon kerho!

Tervetuloa poimimaan elämääsi hengellisiä helmiä Ullan ja Antin tunnelmalliseen kotiin!

Tänään kerhomme vieraana on kanttori Pia Leikas, virsikirjat mukaan!

Vapaaehtoinen kahviraha kerätään lähetystyön hyväksi. Kerhon vetäjänä toimii Anu-pappi.

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan avoimena estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä. Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, kaikki papin perinteiset työt. Jumalanpalveluselämässä vastuullani on organisoida messuavustajien vapaaehtoista työtä ja koulutusta. Erityisesti vastaan seurakunnassamme hautaan siunaamisista. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme - tämä on veteraanien henkinen ja hengellinen perintö, mutta myös diakoniatyön ydin - lähimmäisenrakkaus. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa niin Veteraanien perinnekerhossa, Vanajan varttuneet -kerhossa ja kuin myös diakoniatyössä yleisesti. Lisäksi olen mukana aikuistyössä, johon kuuluvat mm. Sarven lauluillat. Minut löytää myös Pappilan porinapiiristä, joka kokoontuu työhuoneessani Isopappilassa.

t. Anu-pappi

Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde 4

Kotorinteen seurakuntakerho

Diakoniatyön järjestämä kerhohetki sekä alueen asukkaille että lähistöltä tuleville. Hiljennytään, kahvitellaan ja rupatellaan. Tule mukaan!

Hämeenkyrön Terveyskeskus

Musiikkihartaus

Pieni musiikillinen hetki Jumalan sanan äärellä!

Päiväkeskus Aurinkorinne

Hartaushetki

Valoa, iloa ja voimaa Jumalan sanasta!