Naistenkahvila

Naistenkahvila Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Esiintyjänä muusikko Henna Nieminen. Vapaa pääsy. Tuo ystäväsikin!

Naistenkahvilassa vieraana muusikko Henna Nieminen. Tutustu tähän lahjakkaaseen naiseen tarkemmin tästä linkistä.

Naistenkahvila on hengähdyspaikka arjen keskellä kaiken ikäisille naisille. Nauti kuppi kahvia toisten naisten seurassa ja  saat uutta ajateltavaa mielenkiintoisen alustuksen merkeissä. Naisten kahvila kokoontuu noin kerran kuussa. Illat alkavat kahvilla klo 18 ja sen jälkeen esiintyy puhujavieras. Illoissa kerätään vapaaehtoinen kolehti nimikkoläheteillemme. Kyytiä tarvitseville puuhataan tarvittaessa kimppakyytejä.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Naistenkahvila

”Onko keskeneräisyyteni Jumalan suurta viisautta?” pastori Elina Kaunisto

Särkijärven leirikeskus