Sasin seurakuntakerho

Toukola, Sasintie 20

Diakoniatyön järjestämä kaikille avoin kohtaamishetki kahvin ja rupattelun ja vaihtelevan ohjelma äärellä. Tervetuloa!

Kerran kuussa kokoonnumme puoli kahdesta kolmeen kahvikupposen, juttelun ja hiljentymisen äärelle. Uudet kerholaiset Sasista, Mahnalasta, Rokkakoskelta ja kauempaakin ovat tervetulleita mukaan! Toukola pirttipöydän äärelle mahtuu turisemaan - ja välillä siihen tuodaankin jatkopöytä. Tällä kertaa diakoniatyöntekijän lisäksi on paikalla ensimmäistä kertaa nykyinen kirkkoherramme Pitkäsen Jorma toivottavasti kitaran kera.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.