Sasin seurakuntakerho

Sasin seurakuntakerho

Toukola, Sasintie 20

Diakoniatyön järjestämä kaikille avoin kohtaamishetki kahvin ja rupattelun ja vaihtelevan ohjelma äärellä. Tervetuloa!

Kerran kuussa kokoonnumme puoli kahdesta kolmeen kahvikupposen, juttelun ja hiljentymisen äärelle. Uudet kerholaiset Sasista, Mahnalasta, Rokkakoskelta ja kauempaakin ovat tervetulleita mukaan! Toukola pirttipöydän äärelle mahtuu turisemaan - ja välillä siihen tuodaankin jatkopöytä. Tällä kertaa diakoniatyöntekijän lisäksi on paikalla ensimmäistä kertaa nykyinen kirkkoherramme Pitkäsen Jorma toivottavasti kitaran kera.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Kotorinteen ruokala, Kirkkoahde 4

Kotorinteen seurakuntakerho

Diakoniatyön järjestämä kerhohetki sekä alueen asukkaille että lähistöltä tuleville. Hiljennytään, kahvitellaan ja rupatellaan. Tule mukaan!

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella

Perjantaikeidas

Perjantaikeitaat ovat vapaamuotoisia seurakunnan vapaaehtoisten järjestämiä aamukahvihetkiä perjantaisin klo 10.00-11.30 Torikadun Olohuoneessa. Aamuhetkessä on hartaus, vapaata seurustelua ja aamukahvit. Tervetuloa mukaan!