Laulujen ilta Sarvessa

Ravintola Sarvi, Kyröskoski

"Vain rakkaus" Lauluja rakkaudesta ja ystävyydestä...

Odotetut Sarven lauluillat saavat jälleen jatkoa Ystävänpäivän aattona! Tällä kertaa Laulu- ja soitinyhtye Mamma, Pappi ja Papat esittävät lauluja rakkaudesta ja ystävyydestä.

Sarven lauluilloissa on rento meininki ja mukavaa olla! Paikalle voi tulla yksin tai yhdessä iltaa istumaan. Laulujen mukana voi laulaa tai kuunnella yhtyeen esityksiä. Samalla voi syödä hyvin ja nauttia muiden seurasta. Laulujen lomassa Anu-pappi puhuu rakkaudesta elämänmakuiseen tyyliinsä. Lauluilta sisältää väliajan ja tilaisuus on maksuton.

Tunnelmalliset lauluillat ovat olleet hyvin suosittuja, joten suosittelemme varaamaan paikan ravintolasta hyvissä ajoin!

Mamma, Pappi ja Papat yhtyeessä esiintyvät solisteina, Aarre Aalto, Jarmo Grek, Jukka Hovila, Olli-Pekka Junttila, Raimo Mäensivu, Anu Mätäsniemi ja Paula Perälä. Kitaraa soittaa Raimo Mäensivu, koskettimia Jukka Hovila, rumpuja Jussi Vuolukka ja bassoa Kai Kouri.

pappi
Yrjö-Koskisentie 6

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan avoimena estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä. Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, kaikki papin perinteiset työt. Jumalanpalveluselämässä vastuullani on organisoida messuavustajien vapaaehtoista työtä ja koulutusta. Erityisesti vastaan seurakunnassamme hautaan siunaamisista. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme - tämä on veteraanien henkinen ja hengellinen perintö, mutta myös diakoniatyön ydin - lähimmäisenrakkaus. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa niin Veteraanien perinnekerhossa, Vanajan varttuneet -kerhossa ja kuin myös diakoniatyössä yleisesti. Lisäksi olen mukana aikuistyössä, johon kuuluvat mm. Sarven lauluillat. Minut löytää myös Pappilan porinapiiristä, joka kokoontuu työhuoneessani Isopappilassa.

t. Anu-pappi