Kotorinteen seurakuntakerho

Kotorinteen seurakuntakerho

Kirkkoahde 4, Kotorinteen ruokala

Tervetuloa diakoniakerhoon, Kotorinteen alueella asujat ja kauempaakin! Tänään laulellaan.

Tällä kertaa kerhossa laulellaan ja mukana on kanttori Sanna Loikas diakoniatyöntekijän kanssa. Ja tietenkin rupatellaan seurakunnan tarjoamien pullakahvien äärellä. Hyvä hetki tulla yhteen, tavata toisia, hiljentyä ja vaihtaa kuulumisia.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Toukola, Sasintie 20

Sasin seurakuntakerho

Sasin seurakuntakerhon järjestää diakoniatyö. Siellä hiljennytään, kahvitellaan, rupatellaan vaihtelevan ohjelman merkeissä. Tervetuloa päiväsaikaan kotona olevat Sasista, Mahnalasta, Rokkakoskelta ja kauempaakin!

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella

Perjantaikeidas

Perjantaikeitaat ovat vapaamuotoisia seurakunnan vapaaehtoisten järjestämiä aamukahvihetkiä perjantaisin klo 10.00-11.30 Torikadun Olohuoneessa. Aamuhetkessä on hartaus, vapaata seurustelua ja aamukahvit. Tervetuloa mukaan!