Jumesniemi-Sirkkalan kinkerit

Jaana ja Erkki Kärkimaan kodissa os. Sasslinintie 57, Jumesniemi

Mukava yhdessäolon hetki!

Kinkerit ovat nykyisin rento kyläläisten ja seurakunnan työntekijöiden kohtaamispaikka kahvitteluineen. Laulamme myös vähän virsiä ja olemme sanan äärellä. Toisin kuin useasti kuulee ajateltavan, kinkereillä ei "kuulustella" ketään eikä ole pakko puhua tai laulaa, voi vaan olla ja nauttia muiden seurasta. Mikäli nautit laulamisesta, ota kuitenkin oma virsikirja mukaan! Tule sellaisena kuin olet!

Kinkereille voit saapua omaan tahtiisi kahveelle klo 18.00 alkaen, mukana Henna-Riikka Kivistö ja Sanna Loikas.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.