Myötätuuli

to 6.2. kello 10.00 - to 6.2. kello 13.15
Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella

Päivään sisältyy aamuhartaus, ryhmätoimintaa, lounas, ohjelmahetki ja iltapäiväkahvi. Voit olla paikalla koko päivän tai voin osan aikaa. Iltapäivän vieraat ohjelmatuokiossa tuovat tuulahduksen elämän eri osa-alueilta.

Ajankohtaiset tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Päivän aikataulu:

klo 10:00-10:30   Aamuhartaus ja päivän infoasiat

klo 10:30-11:30   Toimintaryhmät;

Askartelupaja, runoryhmä, bingo, päiväryhmä, jossa tuolijumppa klo 11-11.30.

klo 11:30-12:30   Ruokailu  ja kahvit

klo 12:30-13:15 Kuvaikkuna taivaaseen, pastori Erkki Jokinen

Ruoka ja kahvi 5€, lapsilta 1€.
Tarvittaessa järjestämme yhteistaksikyytejä haja-asutusalueelta. Meno-paluun omavastuu 6 €. Ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin.

Yrjö-Koskisentie 6

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.