Kyröspohjan kinkerit

Kyröspohjan kinkerit

Pirkko ja Pekka Raipalan luona os. Kyröspohjantie 222

Mukava yhdessäolon hetki!

Kinkerit ovat nykyisin rento kyläläisten ja seurakunnan työntekijöiden kohtaamispaikka kahvitteluineen. Laulamme myös vähän virsiä ja olemme sanan äärellä. Toisin kuin useasti kuulee ajateltavan, kinkereillä ei "kuulustella" ketään eikä ole pakko puhua tai laulaa, voi vaan olla ja nauttia muiden seurasta. Mikäli nautit laulamisesta, ota kuitenkin oma virsikirja mukaan! Tule sellaisena kuin olet!

Kinkereille voit saapua omaan tahtiisi kahveelle klo 17.30 alkaen, mukana Jorma Pitkänen ja Sanna Loikas.

Yrjö-Koskisentie 6

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella

Perjantaikeidas

Perjantaikeitaat ovat vapaamuotoisia seurakunnan vapaaehtoisten järjestämiä aamukahvihetkiä perjantaisin klo 10.00-11.30 Torikadun Olohuoneessa. Aamuhetkessä on hartaus, vapaata seurustelua ja aamukahvit. Tervetuloa mukaan!

Sykkeen liikuntasali

Sählykerho 4-6 luokkalaisille