Nuortenilta

Nuortenillassa saa hengen-ja ruumiinravintoa sekä hengaillaan ja jutellaan.

Nuorteniltaan olet tervetullut jos olet nuori tai nuorekas ja haluat tulla. Siellä on lyhyt raamatunopetus, juttelua, lautapelien pelailua sekä tietysti kahvia tai teetä. Tilaisuus on maksuton.

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Punainen Pirtti

Raamattupiiri UT

Raamattupiiri UT (Uusi Testamentti) on tarkoitettu kaikille jotka ovat Uuden Testamentin sisällöstä kiinnostuneita. Luetaan Uutta Testamenttia kirja kerrallaan keskustellen ja erilaisia kommentaareja hyväksi käyttäen.

Punainen Pirtti

Rukouspiiri

Rukouspiirissä rukoillaan ensisijaisesti Suomen ja erilaisten kristillisten kirkkojen sekä tarvittaessa myös henkilökohtaisten rukousaiheitten puolesta.

Nuortenilta

Tänään ei ole nuorteniltaa