Nuortenilta

Nuortenillassa saa hengen-ja ruumiinravintoa sekä hengaillaan ja jutellaan.

Nuorteniltaan olet tervetullut jos olet nuori tai nuorekas ja haluat tulla. Siellä on lyhyt raamatunopetus, juttelua, lautapelien pelailua sekä tietysti kahvia tai teetä. Tilaisuus on maksuton.

kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

pe 22.11.2019 klo 19.00 - su 24.11.2019 klo 12.30

Nuorten leiri Särkijärvellä

Tervetuloa mukaan. Leirillä konsertoi Juhani Tikkanen. Aloitamme perjantaina kirkossa ylistysillassa klo 19 ja siirrymme sen jälkeen Särkijärvelle. Leiri loppuu sunnuntaina klo 12.30 aikaan.

Pelipaja

Pelipaja on tarkoitettu nuorille ja nuorekkaille lautapeleistä kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton.

Punainen Pirtti

Raamattupiiri VT

Raamattupiiri VT (Vanha Testamentti) käydään läpi Vanhaa Testamenttia. Luetaan ja jutellaan. Tervetuloa kaikki Vanhasta Testamentista kiinnostuneet.