Israel-piiri

Israel-piiri Torikadun Olohuone

Kaikille avoin Israel-piiri kokoontuu uutisten ja rukousaiheiden ääreen

Israel-piiriä ohjaavat seurakuntalaiset, jotka ovat Israelin ystäväiä. Uudet ovat tervetulleita mukaan kuulemaan tuoreita uutisia ja rukoilemaan ajankohtaisten asioiden puolesta.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Koskilinna, Koskilinnankuja 3

Myötätuuli

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella

Perjantaikeidas

Perjantaikeitaat ovat vapaamuotoisia seurakunnan vapaaehtoisten järjestämiä aamukahvihetkiä perjantaisin klo 10.00-11.30 Torikadun Olohuoneessa. Aamuhetkessä on hartaus, vapaata seurustelua ja aamukahvit. Tervetuloa mukaan!

Ankkuri-ilta

Kaikille avoin parisuhdeilta, jossa ankkuroidutaan lujemmin parisuhteeseen ja etsitään yhdessä kumppanin kanssa keinoja sen hoitamiseen. Ilta sopii sekä aviopareille että seurusteleville pareille.